Onlinetidning
7
February
2013

När jag var yngre ville jag starta en egen onlinetidning men det blev aldrig av. Därför är det jättekul att numera i alla fall skriva för en. För ett tag sedan började jag nämligen skriva för en finlandssvensk onlinetidning riktad till unga tjejer. Blemma heter den och jag tycker ni ska besöka den. Precis som tidningen Darling, om ni kommer ihåg den, så har Blemma varje månad ett tema vilket alla den månadens artiklar följer. Vill ni se artiklar jag skrivit kan ni kika här.

2 thoughts on “Onlinetidning

  1. avatarLisaLitzium

    sv: Men eller hur, visst är det så!!! Jag läser väl i princip bara bloggar som har bra texter – givande saker att läsa. Ändå tror jag inte att min blogg lockar andra om jag skriver mer så! Skitdumt. Ja det är ju som du säger, men ändå är det såna bloggar som blir stora/får mycket läsare… Mycket bilder, dagens outfit, bilder på dagens händelser, massa sånt. Inte har jag sett några stora bloggar med typ enbart text liksom… Men nu behöver man ju inte ha för avsikt att ens blogg ska bli stor. Men hos mig har väl alltid viljan funnits där ändå…

    Kul att du tycker som du gör i alla fall! Kan inget annat än hålla med dig :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>