7 thoughts on “Three things about my looks which I love

 1. avatarCandy Dollheart

  Fin du är!
  Sv: Ja det är direkt absurt när man tänker efter… Så det är ju på sin plats om till exempel tjejer slutar med detta märkliga beteende för att föregå med ett bra exempel:) Nu menar jag givetvis inte att alla skall börja ha klänning och älska rosa för det, vi är ju olika även om vi tillhör ett visst kön. Men att frångå det där att det könsneutrala så lätt blir det MANLIGA, tror jag alla har att vinna på.

  Reply
 2. avatarKarin

  Du har verkligen jättefint hår :) Snyggt att det är så där vågigt.

  Jag har fått höra att jag har vackra händer, långa och smala med långa fingrar. Nu har jag börjat tycka det själv också och bär alltid ringar och nagellack för att smycka dom ytterligare.

  Reply
 3. avatarMelissa

  You look so lovely! I always use eyelash curlers since mascara only won’t give me the full look XD

  I can’t really pick anything about my looks, since I love every time something different XD I guess it’s not a bad thing, right? :)

  Reply
 4. avatarCandy Dollheart

  Sv: Haha men jaaa det är hur bra som helst! Svårt att gå tillbaka till penna efter det liksom… Vaxet hör till i detta kit, det är så att bångstyriga små hår skall stanna på plats i skuggan:). Jag tror inte Benefit finns att köpa i Sverige? I många länder finns det på Sephora! Kolla Ebay om du inte har några reseplaner:)

  Reply
 5. avatarSofie

  Firstly, I certainly understand why you love those things about yourself — you are gorgeous!
  As for things I love about how I look… I really like my eyes. They are a mix of blue, green and grey, and sometimes it’s like there is a little bit brown in them, too. I have been told they are kind. I also like my hair, and… uhh… my bosom? This is so hard!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>