One thought on “Entering a Halloween gift swap

  1. avatarLITZIUMWORLD / alternativ norrländska

    sv: Okej! Härligt att höra!

    Där satte du verkligen huvudet på spiken – de som äter alla animaliska produkter fördömmer de som åtminstone dragit ner på det. Hur sjukt är det inte?? Blir bara mer förbannad nu känner jag. Det handlar väl om något konstlat behov av att sätta någon på plats. Personen bryr sig säkerligen inte alls egentligen om vad jag äter, men finns det ytrymme för att rätta någon med att “räka är ett djur!!” eller vad för löjligt det än kan vara tar många chansen. Sjukt att det finns sådana människor som får tillfredställelse av det överhuvudtaget.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>